fbpx

Tutustu uusimpaan tuotteeseen! Osmio H2 vetyvesipullo nyt saatavilla!

Vesitietoa

Alkaalisen veden hyötyjä

Alkalisen eli emäksisen veden juominen ei ole Suomessa kovin yleistä, mutta ulkomailla - erityisesti USA:ssa ja Aasian maissa - se on monille tuttua. Vettä alkalisoidaan eri tavoilla, mm. vesi-ionisaattoreilla tai erilaisilla veteen lisättävillä alkalisilla mineraaleilla. Vesi-ionisaattorit alkalisoivat vettä joko elektrolyysin avulla tai erilaisia mineraalisuodattimia käyttäen. Listasimme muutamia kansainvälisessä kirjallisuudessa listattuja alkalisen veden potentiaalisia hyötyjä.

Jatka lukemista

Kehon nesteytys

Nesteytetyt solut ovat terveitä soluja. Hyvin nesteytetty solu pystyy vastaanottamaan paljon happea ja ravinteita, sekä poistamaan jätteitään tehokkaasti. Nestehukasta kärsivät solut sen sijaan toimivat tehottomasti. Ikävä kyllä, jano ei kerro ajoissa kehon nesteen tarpeesta. Kun sinulle tulee jano, olet jo kuivumistilassa.

Jatka lukemista

Pullotettu vesi

Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa ovat alkaneet juomaan pullotettua vettä, koska heidän kotiensa hanoista tuleva vesi sisältää epäpuhtauksia. Tämän seurauksena pullovedestä on tullut tärkeimpiä veden "lähteitä" monessa maassa.

Jatka lukemista

Tieteellisiä tutkimuksia pH-tasapainosta

Vaikka kehon pH-tasapainon merkitys hyvinvoinnille on lääketieteen näkökulmasta vielä melko uusi asia, tutkimuksia aiheesta on tehty jo melko paljon ja niitä tulee koko ajan lisää. Tässä muutamia johon voi tutustua, mikäli aihe kiinnostaa perusteellisemmin. Monelle omakohtainen kokeileminen on kuitenkin vakuuttavin tapa todeta miten tärkeästä asiasta on kyse.

Jatka lukemista

Vedenpuhdistin.fi

Vedenpuhdistin.fi jakaa tietoa veden puhdistuksesta, ionisoinnista, kehon pH-tasapainosta ja vesi-ionisaattorilaitteista.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelun sähköposti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asiakaspalvelun puhelinnumero:
09 2316 3005
(arkisin 10:00-18:00)