fbpx

Tutustu uusimpaan tuotteeseen! Osmio H2 vetyvesipullo nyt saatavilla!

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä ovat Vedenpuhdistin.fi verkkokaupan yleiset voimassa olevat toimitusehdot.

Tietojesi turvaaminen

Ostaessasi jotain Vedenpuhdistin.fi verkkokaupasta voit rekisteröityä kauppamme asiakkaaksi. Tällöin järjestelmä luo sinulle käyttäjätunnuksen ja salasanan, joita voit jatkossa käyttää mm. nopeampaan tilaamiseen ja omien asiakasetujesi käyttämiseen. Säilytä tunnuksiasi siten, että ulkopuoliset eivät saa niitä haltuunsa. Mikäli käyttäjätunnus tai salasana unohtuu, voit käyttää sivustolla olevia muistutusominaisuuksia niiden uusimiseen.

Kaikki keräämämme asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Sitoudumme olemaan luovuttamatta niitä ulkopuolisille tahoille. Sinulla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissämme olevat tietosi.

Koska yhteydenpito meidän ja asiakkaidemme välillä tapahtuu pääosin puhelimitse ja sähköpostitse, on tärkeää että annat tilauksen yhteydessä oikean numeron ja sähköpostiosoitteen. Näin tilausvahvistukset ja muu tilaukseen liittyvä informaatio saadaan varmasti perille.

Tuotevalikoimamme ja hinnastomme ovat kokonaisuudessaan nähtävissä verkkokaupassamme. Varaamme oikeuden myynnin rajoittamiseen esim. tuotteen tilapäisten saatavuusongelmien vuoksi.

Tuotteet ja hinnat

Voimassaoleva hinta on se hinta, joka on tilauksen tekohetkellä hinnastossamme osoitteessa www.vedenpuhdistin.fi. Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina ja ne sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden teknisistä syistä erheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen. Mikäli korjaus koskee tehtyä tilausta, ei tilausta käsitellä ennen korjatun tilauksen vahvistamista asiakkaalla.

Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty, tai ei ole muuten saatavilla. Tällaisessa tapauksessa otamme yhteyttä asiakkaaseen ja mietimme löytyisikö tilalle joku vastaava tuote. Mikäli sellaista ei löydy, mahdolliset ennakkomaksut tilauksesta maksetaan välittömästi takaisin asiakkaan tilille.

Maksutavat

Käytämme verkkokaupassamme Paytrail Oyj:n maksupalveluita. Voit maksaa ostokset seuraavilla tavoilla:

Pankkien verkkopankkitunnukset: Nordea, Aktia, POP, Nooa, Osuuspankki, Sampo, Handelsbanken, S-pankki, Ålandsbanken ja Tapiola. Lisäksi voit valita maksutavaksi tilisiirron, APE-kukkaron tai Neocard-maksukortin. Luottokorteista vaihtoehtoina ovat Visa ja Mastercard.

Mikäli olet kiinnostunut osamaksuvaihtoehdosta, voit valita maksuvaihtoehdoksi Collectorin.

Toimitus

Toimitusaika on noin 2 - 21 päivää tilauksesta, riippuen varastotilanteesta. Ylivoimaisesti suurin osa toimituksistamme on perillä muutaman arkipäivän päästä tilaushetkestä. Kun tilaus on käsitelty, saat sähköpostitse tai tekstiviestitse rahtikoodin jolla voit seurata lähetyksen kulkua. Mikäli lähetys syystä tai toisesta viivästyy, ilmoitamme asiasta heti kun mahdollista. Ulkomaille toimitettaessa toimitusehdot, -ajat ja -kulut poikkeavat tässä selvitetystä. Ulkomaille tilattaessa ota yhteys asiakaspalveluun.

Tuotteet toimitetaan tilauksen yhteydessä antamasi postiosoitteen perusteella sinua lähimpänä olevaan postiin, josta voit noutaa ne saatuasi saapumisilmoituksen. Tarkista vastaanottamasi tilauksen kunto mielellään jo vastaanottovaiheessa. Jos toimitus ei vastaa tilausta tai toimituksessa on kuljetus- tai muu vaurio, tee siitä huomautus sekä postille että Vedenpuhdistin.fi asiakaspalveluun. Huomautus on tehtävä seitsemän päivän kuluessa tilauksen saapumisesta tai vastaanottamisesta. Pidätämme oikeuden olla myymättä ja toimittamatta tuotteita asiakkaalle, joka väärinkäyttää Vedenpuhdistin.fi-verkkokaupan palveluja.

Jos tilaukseen sisältyy useampia tuotteita ja niiden toimitusajat vaihtelevat, tilaus lähetetään normaalisti vasta kun kaikki tilauksen tuotteet ovat toimitusvalmiita. Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun ja pyytää lähettämään tilauksen useammassa erässä, mutta joudut tällöin maksamaan erillisen postimaksun jokaisesta lähetyksestä.

Emme vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella olevasta seikasta (force majeure) kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- ja tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä,yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisestä, työselkkauksesta tai muusta vastaavasta meidän tai yhteistyökumppaneidemme toimintaa vaikeuttavasta tai toiminnan estävästä seikasta johtuen.

Takuu

Tuotteillamme on valmistajan myöntämä, tuotekohtainen ja tuotteesta riippuvainen takuu. Takuu on voimassa laitteen ostopäivästä lähtien siihen asti kunnes sopimuksessa tai tällä nettisivulla määritelty takuuaika on kulunut umpeen. Takuu voi olla eri laitteille erilainen, tarkasta ostamasi laitteen takuu sen esittelysivulla olevasta listauksesta.

Takuu ei koske suodattimia tai muita käytössä kuluvia tuotteita, eikä itse laitteiden normaalia kulumista. Takuu ei kata korjauksia jotka aiheutuvat käyttäjän huolimattomuudesta tai siitä, että kovan veden alueilla kalsiumin kerääntymistä laitteeseen ei ole estetty esimerkiksi esisuodattimella tai säännöllisellä sitruunahappopuhdistuksella. Kysy tästä lisää asiakaspalvelustamme. Huolimattomuus tarkoittaa tässä tapauksessa esimerkiksi laitteen käyttämistä jollain muulla kuin käyttöohjeen neuvomalla tavalla, laitteen pudottamista, kolhimista tai muuta huolimatonta käyttöä.

Laitteiden huolto on toistaiseksi Helsingissä sekä Englannissa. Ulkomailla olevat asiakkaat joutuvat maksamaan mahdolliset tullit ja valtioiden määrittämät kustannukset joihin LIFE eikä Alkarian voi vaikuttaa. LIFE-ionisaattoreita valmistava yritys on Yhdysvaltojen vanhin ja suurin vesi-ionisaattoreiden markkinoija, joka myy laitteita koti-, yritys- ja teollisuuskäyttöön. Yritys myy vain laadukkaimpia mahdollisia laitteita ja pyrkii tarjoamaan mahdollisimman hyvää palvelua. Yleisesti ottaen vikoja ilmenee erittäin harvoin. Vitev on laadukas amerikkalainen laitevalmistaja, jonka laitteet huollamme tarpeen tullen Suomessa.

Palautukset

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus tilauspäivästä lukien. Tuotteiden palautuksista on aina sovittava erikseen asiakaspalvelumme kanssa. Pyydämme siis, että otatte yhteyttä asiakaspalveluumme ennen kuin lähetätte tuotteen takaisin. Palautettavien tuotteiden on oltava alkuperäispakkauksessaan ja käyttämättömiä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että suodattimien muovikääre ei saa olla rikki, eikä laitteisiin tai suodattimiin saa olla johdettu vettä. Tarkistamme kaikki palautukset. Kaikki palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja ellei toimituksessa ole selkeää toimittajasta johtuvaa virhettä.

Lunastamatta jätetty postitoimitus

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme Postin veloittamat toimitus- sekä palautuskustannukset.

Lisätiedot

Ota meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää tuotteistamme, palvelustamme tai muusta toiminnastamme. Autamme mielellämme.

Nämä ehdot ovat voimassa 1.12.2011 alkaen.

ALKARIAN
Y-tunnus 1441615-4

Vedenpuhdistin.fi

Vedenpuhdistin.fi jakaa tietoa veden puhdistuksesta, ionisoinnista, kehon pH-tasapainosta ja vesi-ionisaattorilaitteista.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelun sähköposti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asiakaspalvelun puhelinnumero:
09 2316 3005
(arkisin 10:00-18:00)