fbpx

Tutustu uusimpaan tuotteeseen! Osmio H2 vetyvesipullo nyt saatavilla!

Tietoa kaupasta

Vedenpuhdistin.fi verkkokauppa jakaa tietoa veden puhdistuksesta, ionisoinnista, kehon pH-tasapainosta ja vesi-ionisaattorilaitteista.

Olemme maahantuoneet ja myyneet laadukkaita vesi-ionisaattoreita ja vedensuodattimia jo vuodesta 2010 lähtien. Merkkejämme ovat tällä hetkellä LIFE Ionizers ja Vitev. Kauppa perustettiin, kun omat kokemukset USA:sta tuodun LIFE 9000 vesi-ionisaattorin käytöstä olivat niin hyviä, että halusimme tuoda saman mahdollisuuden muillekin. 

Aloita vaikka tutustumalla vesi-ionisaattoreihimme ja suodattimiimme, tai tilaa itsellesi ilmainen e-kirja "Benefits of Alkaline Water".

Jaamme sivustollamme paljon tietoa laitteista ja vedestä. Osa artikkeleista ja tutkimuksista on käännetty eri lähteistä peräisin olevista englanninkielisistä artikkeleista. Vedenpuhdistin.fi ei vastaa niiden sisällöstä, ainoastaan käännöksen paikkansa pitävyydestä. Artikkelit on tarkoitettu oppimiskäyttöön, eikä niitä tule käyttää esimerkiksi terveydenhoidollisina ohjeina. Mikäli sinulla on terveyshuolia tai ongelmia, ota aina yhteyttä lääkäriin. 

LIFE Ionizers             VITEV vesi-ionisaattorit ja suodattimet

Vedenpuhdistin.fi

Vedenpuhdistin.fi jakaa tietoa veden puhdistuksesta, ionisoinnista, kehon pH-tasapainosta ja vesi-ionisaattorilaitteista.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelun sähköposti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asiakaspalvelun puhelinnumero:
09 2316 3005
(arkisin 10:00-18:00)