fbpx

Tutustu uusimpaan tuotteeseen! Osmio H2 vetyvesipullo nyt saatavilla!

Tervetuloa uuteen kauppaamme!

Uusi vuosikymmen on alkanut ja Vedenpuhdistin.fi -kauppa on samalla uusiutunut!

Mitä tämä merkitsee asiakkaillemme?

Uudistuksien tarkoitus on ollut ensisijaisesti parantaa kaupan toimivuutta ja selkeyttä eri laitteilla. Jatkossa tarkoituksena on lisätä myös selkeästi tietosivujen määrää. Kauppaan on myös lisätty paljon ominaisuuksia, mistä tulee olemaan asiakkaille iloa myöhemmin muun muassa erilaisten alennusten muodossa. Olemme selkeyttäneet myös tuotekategoriaamme, erityisesti LIFE-vaihtosuodattimet on nyt listattuna mallisarjojen mukaisesti. Oman laitteesi suodattimet on nyt entistä helpompi löytää.

Uusia tuotteita

Moni on innostunut molekulaarisesta vedystä ja olemme saaneet tästä kyselyitä. Uusi Vitev FLO+ laite tuottaa luonnollisen alkalisuuden lisäksi veteen myös korkeita H2-arvoja. 

LIFE:n laitteisiin on tarjolla uusi design-hana, jonka avulla laitteen voi siirtää tyylikkäästi tiskipöydän alle piiloon. Myymämme LIFE:n MXL-mallisto on luonnollisestikin uusinta 2020-tuotelinjaa.

Missä on Afinna suihkusuodatin?

Afinna suihkusuodatin on ollut yksi suosituimpia tuotteitamme, eikä syyttä. Kaikki inhoavat kuivia hiuksia ja ihoa, ja suihkusuodatin on kloorin poistajana tehokas apu molempiin. Afinnan valmistaja Vitev päätti selkeyttää tuotelinjaansa viime vuonna, ja suihkusuodatinkin on nyt Vitev-merkkinen. Myös väri vaihtui tyylikkään valkoiseksi, joka sopii mielestämme erittäin hyvin monenlaisiin kylpyhuoneisiin. Muuten tuote ei ole muuttunut.

Hyvää vuotta 2020 kaikille vanhoille ja tuleville asiakkaillemme!

Eero
Vedenpuhdistin.fi

Vitev FLO+

LIFE MXL hana

Vitev suihkusuodatin

Vitev suihkusuodatin

Vedenpuhdistin.fi

Vedenpuhdistin.fi jakaa tietoa veden puhdistuksesta, ionisoinnista, kehon pH-tasapainosta ja vesi-ionisaattorilaitteista.

Yhteystiedot

Asiakaspalvelun sähköposti:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asiakaspalvelun puhelinnumero:
09 2316 3005
(arkisin 10:00-18:00)